Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy gracz

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem nowym graczem tej o ty gry i nic nie wiem o niej więc mam parę pytań:

Czy można wybierać strony w których się gra, czy automatycznie komputer to losuje?

Czy można zakładać własny serwer i ogólnie czy można "kikać" ludzi z serwera?

Czy w czasie gry można zmieniać rodzaje postaci jakimi się gra ?

z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1-Komputer losuje

2-Można ale za opłatą

3-Nie masz 1 klasę i maxymalnie 2 kasy na 1 koncie dodatkowe sloty na klasy kosztują kase.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

1.Na serwerach rankingowych komp sam losuje a nierankingowych mozna poprosic admina/moda o zmiane teamu. <br /> 2. Można zakupić server płatny<br /> 3.Masz 2 klasy. Max bez wydawania pieniędzy<br />

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

W trakcie ROZGRYWKI nie można zmienić klasy.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Nie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

U mnie nieraz jest tak, że w meczu czasami przenosi mnie do przeciwnej grupy. Co mnie bardzo denerwuje,bo w Gorączce jestem atakującym, niszczymy przekaźniki,a nagle jestem obrońcą.

Opublikowano

U mnie nieraz jest tak, że w meczu czasami przenosi mnie do przeciwnej grupy. Co mnie bardzo denerwuje,bo w Gorączce jestem atakującym, niszczymy przekaźniki,a nagle jestem obrońcą.

Normalna rzecz jak serwer jest zbalansowany to dba o to żeby były wyrównane drużyny i przerzuca graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...